Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: دولت میزان و نحوه پرداخت عیدی کارکنانش را هر ساله طبق مصوبه‌ای مشخص و ابلاغ می‌کند و در آن قید شده که ملاک، اشتغال به خدمت تمام وقت است و دانشجومعلمان اشتغال به کار ندارند.

به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی الهیار ترکمن، اظهار کرد: تغییرات ساختاری و اصلاحات آموزش و پرورش اگر همسو و همراستا باشد می‌توانیم جوان‌هایی را تربیت کنیم که آینده را به خوبی به دست بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عزم تغییر جدی در آموزش و پرورش وجود دارد اگر به عنوان آموزش و پرورش باید جوانان را برای حضور موثر در جامعه آماده و آنها را به حیات طیبه برسانیم باید تغییر ساختار را از جمله در محتوا و آموزه‌های درسی انجام دهیم این امر را سازمان پژوهش جدی دنبال می‌کند و زیرنظام های سندتحول بنیادین نیز در دست اجرا هستند.

الهیار ترکمن درباره تعلق عیدی به دانشجومعلمان گفت: درخواست می‌کنم دانشجومعلمان و همکاران جوانان ما هرگونه مطالبه ای برای بهبود شرایط کاری شان دارند در چارچوب قوانین و مقررات ذیربط باشد. در صورت داشتن درک درست از قوانین است که می‌توانند مطالبه کرده و خواسته های خود را به گوش مسؤولان برسانند. اگر این خواسته ها با قوانین مغایرت داشته باشد ما هم نمی توانیم کاری انجام دهیم و ممکن است شکافی بین دانشجومعلمان و آموزش و پرورش ایجاد کند.

وی افزود: دولت میزان و نحوه پرداخت عیدی کارکنانش را هر ساله طبق مصوبه ای مشخص و ابلاغ می‌کند و در آن قید شده که ملاک، اشتغال به خدمت تمام وقت است و هرچقدر از میزان اشتغال آنها کم شود از عیدشان نیز کسر می شود. سوال این است که آیا دانشجومعلمان مشمول به تحصیل اند یا مشغول به کار؟ بر اساس قانون متعهدین به خدمت، دانشجومعلمان را رسمی کرده‌ایم ولی آنها اشتغال به کار ندارند بلکه مشغول تحصیل هستند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بنابراین نمی‌توانیم عیدی به این گروه بپردازیم، یکی از نمایندگان مجلس این موضوع را مطرح و به انتظاری برای دانشجومعلمان تبدیل کرده است، اما ما به تنهایی قادر نیستیم این کار را انجام دهیم البته استعلام کرده‌ایم ولی تا زمانی که مجوزهای قانونی در دسترس آموزش و پرورش نباشد نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم در پاسخ به استعلام از سازمان اداری و استخدامی، آنها هم اعلام کردند که حتماً اشتغال به کار تمام وقت باید برای پرداخت عیدی وجود داشته باشد.

الهیار با بیان اینکه گلایه از نمایندگان مجلس دارم، گفت: اگر نمایندگان در این برهه زمانی، دلسوزی دارند باید این دلسوزی در تمام عملکردشان باشد. روز گذشته گزارشی از کمیسیون تلفیق بودجه دیدم که در بند الحاقی به تبصره ۹، تمامی درآمدهای اختصاصی تمامی دانشگاه ها و حتی مراکز آموزش فنی و حرفه ای وزارت کار را از اجرای قانون متوازن، مستثنی کرده اند اما توجهی به آموزش و پرورش نشده است. اگر نمایندگان قرار است برای آموزش و پرورش دلسوزی کنند باید به سمتی حرکت کنیم که همه امکانات در اختیار آموزش و پرورش باشد و اگر در این مصوبه، آموزش و پرورش هم شامل می‌شد ۵۰ میلیارد تومان در ساختار بودجه عمومی به طور قطعی در آموزش و پرورش قرار می گرفت.

وی درباره معوقات و واریزی‌های تا پایان سال، گفت: غیر از حقوق و مزایای مستمر، حق التدریس معلمان شاغل از مهمترین واریزی‌های ماست که ۱,۸۰۰ میلیارد تومان است، نظام بودجه ریزی در آموزش و پرورش سه مرحله ای شده است و حدود ۷۵ درصد از اعتبارات مورد نیاز ما در زمان تنظیم لایحه در بودجه پیش بینی می شود، در حین احرای بودجه تا ۱۰ درصد قابل افزایش است و می‌توانیم تخصیص بالاتر از سقف بگیریم ومابقی به عنوان مطالبه به سال مالی بعد منتقل می‌شود. تمام تلاش ما این است که بموقع تخصیص بگیریم و تا ۲۹ اسفند این ۱,۸۰۰ میلیارد تومان را پرداخت کنیم.

الهیار ترکمن همچنین درباره کسر ۴۵ درصدی از حقوق دانشجومعلمان نیز گفت: آمادگی ام را اعلام می‌کنم با نمایندگان صنفی دانشجو معلمان جلساتی داشته باشیم و قوانین را برای آنها شرح دهیم. در قانون متعهدین خدمت به صراحت آمده که بخشی از دریافتی ماهانه باید صرف پرداخت هزینه غذا و خوابگاهی باشد. یکی از نمایندگان این موضوع را مطرح کرده است که بخشنامه کسر ۴۵ درصد در زمان وزارت خودش ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: البته بحثی که وجود دارد این است که این ۴۵ درصد از حقوق قبلی شان کسر می‌شده اما اکنون که حقوقشان با مجوزداده شده به وزارت آموزش و پرورش به حداقل حقوق ارتقا یافته باز هم باید ۴۵ درصد ازآنها مسر شود؟ اصلاح این ۴۵ درصد در حیطه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان است و مطلع ام که دردستورکار آنها قرار دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: ما موظف به رعایت دقیق همه قوانین و مقررات هستیم. صیانت از حرفه معلمی یک وظیفه عمومی برای همه قوای کشور است همان قانون متعهدین به خدمت که اجازه معافیت از خدمت سربازی، دریافت حقوق و احتساب سال های تحصیل در سوابق خدمتی را داده همان قانون این محدودیت را ایجاد کرده است. گرچه اگر مطالبه ای وجود دارد هر جا قانون به ما اجازه دهد ورود کرده و بررسی می‌کنیم.

کد خبر 409492

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش معلمان حق التدریس دانشجو مدارس دانش آموزان عیدی کارمندان دولت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش و پرورش میلیارد تومان قانون متعهدین اشتغال به کار الهیار ترکمن پرداخت عیدی انجام دهیم تمام وقت ۴۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری به جزئیات شصت و دومین قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور اشاره کرد که ۱۷ اردیبهشت در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز درباره جزئیات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی برگزار شد؛ او جایزه البرز را به عنوان قدیمی‌ترین جایزه در کشور دانست و گفت:  بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از 6 هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده است. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

او با اشاره به تاریخچه‌ای از این جایزه، تأکید کرد:‌ از سال 1342 شمسی تا به امروز بیش از 3 هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از 4 هزار و 650 نفر جایزه البرز را دریافت کردند.  مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. 13 همایش ملی در تهران و 8 همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

ارشدی خاطرنشان کرد: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله 6 ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت‌ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در 6 ماه بعد برگزار خواهد شد. جایزه البرز در سال 1403 با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ 17 اردیبهشت‌ سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذرماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد، نهایتاً در پایان آذرماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفندماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

جایزه البرز محدود به مرزها نیست

وی به برگزاری این همایشِ بزرگ اشاره کرد و افزود: در روز دوشنبه 17 اردیبهشت سال 1403 ساعت 16 میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صداوسیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از 62 نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. تعداد منتخبین هم 62 نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه خبر2 پخش زنده داشته باشد.

ارشدی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره رقم جایزه البرز، تأکید کرد: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به 9 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی در خاتمه افزود: 2هزار و 348 نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت‌نام کردند و از این بین 54 درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیرپزشکی، 15 درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، 11 درصد در بخش علوم پزشکی و 8 درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟